PensioenArena

Wat speelt er

Door maatschappelijke ontwikkelingen en veranderende wet- en regelgeving worden steeds meer eisen gesteld aan pensioenfondsbestuurders en Raden van Toezicht. Vandaag de dag is een actieve opstelling noodzakelijk. Een moderne bestuurder en/of toezichthouder kan zich niet meer alleen baseren op schriftelijke informatie van interne organen; de blik dient óók naar buiten te worden gericht. Goed luisteren naar stakeholders – deelnemers, pensioengerechtigden, werkgevers, medewerkers en andere relaties – is daar een onderdeel van. 

Actualiteit

ARENA COMPANY® heeft een concept ontwikkeld waarmee je als pensioenfondsbestuurder of toezichthouder objectieve stakeholderinformatie verkrijgt. Met een PensioenArena brengen wij bestuurders en toezichthouders direct in contact met diverse stakeholders. Binnen een paar uur spreek je als bestuurder en/of toezichthouder 8 tot 10 deelnemers, werkgevers, medewerkers of andere relaties. Zeer efficiënt en radicaal transparant!

Onze dienst

ARENA COMPANY®  levert het concept en de ervaring, helpt bij de organisatie en zorgt voor een onafhankelijk tafelvoorzitter. Wij richten ons op Nederlandse pensioenfondsen, PPI’s en pensioenverzekeraars. We zijn zelf ervaringsdeskundig.

Contact

Wilt u meer weten over de dienstverlening van Arena Company? Uw contactpersoon is Dick Mik.

ARENA COMPANY®
Prins Bernhardplein 200
1097 JB Amsterdam (Amstel Station)

T: 06 11 01 53 02
E: dick@arenacompany.nl
I: www.arenacompany.nl