PensioenArena

Wat speelt er

Het wordt steeds belangrijker om werkgevers en deelnemers (klanten van een pensioenfonds) te betrekken bij veranderingen en vernieuwingen, o.a. door de Wet Toekomst Pensioenen. Door ook medewerkers intensief te betrekken, ontstaan gedragen veranderingen en betere beslissingen. Zeker in de turbulente periode waarin de pensioensector zich momenteel (weer) begeeft. Daarbij worden steeds meer eisen gesteld aan pensioenfondsbestuurders en Raden van Toezicht. Vandaag de dag is een steeds actievere opstelling van bestuurders en toezichthouders noodzakelijk. Een moderne bestuurder en/of toezichthouder kan zich niet meer alleen baseren op schriftelijke informatie van interne organen; de blik dient óók naar buiten te worden gericht. Goed luisteren naar stakeholders – deelnemers, pensioengerechtigden, werkgevers en medewerkers – is daar een onderdeel van. 

Actualiteit

ARENA COMPANY® heeft een concept ontwikkeld waarmee je als pensioenfondsbestuurder of toezichthouder objectieve stakeholderinformatie verkrijgt. Met een PensioenArena brengen wij bestuurders en toezichthouders direct in contact met diverse stakeholders. Binnen een paar uur spreek je als bestuurder en/of toezichthouder 8 tot 10 deelnemers, werkgevers, medewerkers of andere relaties. Zeer efficiënt en radicaal transparant!

Onze dienst

ARENA COMPANY®  levert het concept en de ervaring, helpt bij de organisatie en zorgt voor een onafhankelijk tafelvoorzitter.

Wij richten ons op Nederlandse pensioenfondsen, PPI’s en pensioenverzekeraars. We zijn zelf ervaringsdeskundig op pensioengebied.

Contact

Wilt u meer weten over de dienstverlening van Arena Company? Uw contactpersoon is Dick Mik.

ARENA COMPANY®
Prins Bernhardplein 200
1097 JB Amsterdam (Amstel Station)

T: 06 11 01 53 02
E: dick@arenacompany.nl
I: www.arenacompany.nl