Wie van de drie? De Wet Toekomst Pensioenen komt eraan!

Er staat pensioenfondsen en uitvoerders een belangrijke tijd met grote aanpassingen te wachten. De deelnemer komt meer centraal te staan met een individuele pensioenpot en krijgt meer keuzemogelijkheden. De veranderende rol van pensioenfondsen en het communiceren naar de deelnemers gaat een nog belangrijkere rol spelen en vraagt om sublieme begeleiding bij het nemen van doorwrochte beslissingen.

Het nemen van beslissingen doe je op basis van het verzamelen van kennis en expertise. Door gebruik te maken van informatie en ervaringen buiten de bekende paden, verrijk je je inzichten en ben je in staat om besluiten te nemen vanuit een breder perspectief.

PensioenFondsDashboard.nl heeft drie strategische gesprekspartners die dichtbij de diverse betrokken partijen staan en vanuit hun bedreven pensioendeskundigheid de aandachtspunten scherp in beeld hebben.
Hieronder stellen we onze strategische gesprekspartners aan je voor.

Theo Gommer

 

 

 

 

 

 

Theo heeft een frisse en visionaire kijk op pensioen, maatschappij en arbeid. Dit is gestoeld op uitgebreide ervaring en kennis van de pensioenmaterie.

Sander Sanders

Sander is intern toezichthouder en pensioendeskundige. Daarnaast is hij ook zelfstandig ondernemer waardoor Sander multidisciplinair denkt en werkt.

Jan van Harten

Jan begeleidt veel ondernemers en ondernemingsraden, bij welke uitvoerder dan ook. Hij spreekt daarbij ook veel werknemers dus hij weet wat er overal speelt.

 

Heb je interesse om met jullie bestuur een keer te sparren?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Contact


Naar het overzicht