Theo Gommer: tafelgast PensioenFondsArena 2024

Theo Gommer gaat met zijn eigentijdse visie op pensioen een waardevolle inbreng leveren als tafelgast bij de PensioenFondsArena op 11 april 2024.

Theo is managing partner &Gommer Pensions Group en Gommer Advocaten. De verkregen inzichten op pensioengebied gedurende zijn carrière wil hij inzetten voor om een positieve impact te maken op anderen en de wereld om ons heen.

De Wet Toekomst Pensioenen is echt niet zó moeilijk. Wel is het van essentieel belang dat alle data juist zijn, maar dat moe(s)t toch en dat er juist, zorgvuldig en begrijpelijk wordt gecommuniceerd. Vanuit pensioendeskundigheid én begrijpelijke communicatie!” Aldus Theo Gommer.

Benieuwd wie de andere tafelgasten zijn?

De PensioenFondsArena wordt georganiseerd voor bestuursleden van pensioenfondsen, leden van verantwoordingsorgaan of belanghebbendenorgaan en voor degene die werkzaam zijn bij een uitvoerder.

Donderdag 11 april 2024 vanaf 15.00 uur vindt de PensioenFondsArena plaats bij Capi Europe in Tilburg. Het is een inspirerende locatie om met de tafelgasten in gesprek te gaan. We nodigen je van harte uit om deel te nemen.

 

Aanmeldformulier:


Naar het overzicht