Nederlands Compliance Instituut nieuwe business partner PensioenFondsDashboard.nl

PensioenFondsDashboard.nl werkt samen met business partners die in hun vakgebied toonaangevend zijn. Nederlands Compliance Instituut is de nieuwe business partner van PensioenFondsDashboard.nl op gebied van Compliance.

 

Het Nederlands Compliance Instituut ontzorgt organisaties en helpt organisaties om compliance en integriteit te versterken en daarmee zelfredzaam te zijn.

 

Voor Pensioenfondsen, financiële dienstverleners en niet financiële dienstverleners van beperkte omvang is de externe compliance offer interessant. Niet voor niets is het Nederlands Compliance Instituut in de pensioensector al geruime tijd marktleider op het gebied van externe compliance officer omdat zij expertise, kwaliteit en continuïteit kunnen combineren met ervaring die ze doorlopend opdoen in de markt.

 

De druk om een compliance officer op een juiste wijze in de organisatie te verankeren wordt steeds groter. Steeds meer organisaties stellen daarom een externe compliance officer aan die voor hen de compliancefunctie, of een aantal specifieke compliancetaken uitvoert. NCI biedt deze ondersteuning in verschillende vormen aan. Je kunt zelf kiezen welke ondersteuning het beste bij de behoefte van jouw organisatie past.

 

Samen met PensioenFondsDashboard.nl gaat het succes verder uitgebreid worden met de uitvoering van de Wet Toekomst Pensioenen in volle gang.

 

Wil je meer weten over NCI of PensioenFondsDashboard.nl, neem gerust contact met ons op. Dit kan via mail: info@pensioenfondsdashboard.nl of telefonisch: 013-2070052.


Naar het overzicht