Mylette nieuwe partner van PensioenFondsDashboard

Persbericht december 2023: Mylette nieuwe partner PensioenFondsDashboard

 

PensioenFondsDashboard.nl werkt samen met business partners die in hun vakgebied toonaangevend zijn. Mylette is de nieuwe business partner van Pensioendashboard.nl, die diensten levert aan pensioenfondsen en -uitvoerders. Daarnaast ondersteunt Mylette klanten bij het beheren van de niet-financiële risico’s met behulp van applicatie ORCA, dé Riskmanagement applicatie.

De diensten van Mylette beperken zich niet tot traditionele consulting maar zij bieden ook oplossingen in vorm van software applicaties zoals het non-financial risk dashboard ORCA. Deze applicatie brengt alle managementaspecten samen in één oplossing. Met behulp van ORCA is het mogelijk om op eenvoudige wijze risico’s vast te leggen, te monitoren en bij te sturen met beheersmaatregelen. De applicatie laat in één oogopslag zien welke risico’s zijn vastgelegd, welke risico’s aandacht vergen en welke bevindingen er zijn ten aanzien van (operationele) processen.

 

Mylette is een dienstverlener voor pensioenfondsen en andere financiële instituten met consulting, solutions en services. De consultants van Mylette hebben veel ervaring bij het ondersteunen van pensioenfondsen en pensioenuitvoerders op het gebied van alle operationele aspecten van het vermogensbeheer. Zij zijn actief betrokken bij het opstellen van Target Operating Modellen die als blauwdruk dienen voor het inrichten van operationele processen. Daarnaast is er veel ervaring in het begeleiden van transities.

Samen met PensioenFondsDashboard.nl gaat Mylette een bijdrage leveren in het ondersteunen van pensioenfondsen en -uitvoerders met de invoering van de Wet Toekomst Pensioenen.

 

Voor aanvullende informatie, neem contact op met Chantal Vorstenbosch (info@pensioenfondsdashboard.nl)

 

 

 


Naar het overzicht