ISIN2LEI nieuwe business partner PensioenFondsDashboard.nl

PensioenFondsDashboard.nl werkt samen met business partners die in hun vakgebied toonaangevend zijn. ISIN2LEi is de nieuwe business partner op gebied van LEI & Open Data.

ISIN2LEI geeft inzicht in Open Data. Zij verzamelen, koppelen, verrijken en verwerken data en maken het vervolgens beschikbaar via een webportal, API of via een maatwerkoplossing. Ook voeren zij data kwaliteits- en dekkingscontroles uit.

ISIN2LEI wordt erkend als een toonaangevend RegTech-bedrijf en is de afgelopen jaren in meerdere categorie├źn (waaronder Most Innovative Data Management Provider) genomineerd geweest voor diverse RegTech en Datamanagement Awards.

Het team van ISIN2LEI heeft als doel pensioenfondsen te ondersteunen in het beheersen en verbeteren van datamanagement en richt zich daarbij op transparantie, consistentie en hoge kwaliteit tegen lage kosten door gebruik te maken van betrouwbare openbare databronnen.

Wil de je kennis en kunde van ISIN2LEI zelf ervaren, meld je dan aan voor een gratis demo.

Als nieuwe businesspartner gaat ISIN2LEI samen met PensioenFondsDashboard.nl het succes verder uitbreiden met de Wet Toekomst Pensioenen in aantocht.

Wil je meer informatie, neem gerust contact op via het contactformulier. We mailen of bellen je zo snel mogelijk terug.

 


Naar het overzicht