Connect2code nieuwe partner van PensioenFondsDashboard

Connect2code is de nieuwe partner van PensioenFondsDashboard

PensioenFondsDashboard.nl werkt samen met business partners die in hun vakgebied toonaangevend zijn. Connect2Code is de nieuwe business partner van Pensioendashboard.nl, die diensten levert aan pensioenfondsen en -uitvoerders. Connect2Code biedt pensioentrainingen aan professionals voor zowel beginners als gevorderden en levert daarnaast ervaren IT Professionals zoals ontwikkelaars, software architecten en Product Owners in vooral de pensioensector.

Met om te beginnen de transitie binnen de pensioensector geloven ze bij Connect2Code dat er voor elke vraag een IT-oplossing is.

Met hun medewerkers biedt Connect2Code de flexibele schil in de pensioentransitie, zodat pensioenfondsen snel geholpen zijn. Naast ondersteuning op ICT-gebied, geven zij ook trainingen aan de huidige medewerkers in de pensioensector over de inhoud van de Wet toekomst pensioenen.

Samen met PensioenFondsDashboard.nl gaat Connect2Code een bijdrage leveren in het ondersteunen van pensioenfondsen en -uitvoerders met de invoering van de Wet Toekomst Pensioenen.

Voor aanvullende informatie, neem contact op met Chantal Vorstenbosch (info@pensioenfondsdashboard.nl)


Naar het overzicht