Detachering

Wat speelt er

Pensioenfondsen en uitvoerders zijn permanent op zoek naar een juiste afstemming tussen de gewenste en de beschikbare arbeidscapaciteit. Zowel in kwantitatief als kwalitatief opzicht. Een flexibele schil van beschikbare gediplomeerde pensioenspecialisten is daardoor een voorwaarde voor organisaties om snel en adequaat mee te kunnen bewegen met de alsmaar veranderende capaciteitsbehoefte.

Als partner-in-business voorzien wij pensioenfondsen en uitvoerders van een stabiele flexibele schil in operations en staf. Tevens adviseren wij onze relaties over relevante thema’s zoals wetgeving rondom arbeidsrecht (WAB en de wet DBA), arbeidsmarktinformatie, Total Workforce Management en een Talent Marketplace.

Actualiteit

Met de aanstaande implementatie van de nieuwe pensioenwet, staan pensioenfondsen aan de vooravond van grootschalige wijzigingen binnen hun processen en systemen. Ook de niet aflatende drang om verder te automatiseren en digitaliseren trekt een grote wissel op de bestaande medewerkers. Meer en meer worden andere competenties en vaardigheden gevraagd om het hoge tempo van (digitale) verandering bij te benen.

Vanuit Den Haag is er meer en meer focus op de regulering van de arbeidsmarkt. Echt Flex wordt mede door wet en regelgeving steeds moeilijker. De samenwerking met Novadia biedt hiervoor uitkomst doordat medewerkers daar een regulier arbeidscontract hebben met dezelfde rechten en plichten als uw eigen werknemers. Hierdoor haalt u toch flexibel gediplomeerde specialisten in huis terwijl deze zelf kunnen vertrouwen op een vaste aanstelling met alle emolumenten.

Kortom, door samen te werken met Novadia en Advinsure heeft uw bedrijf een stabiele en vertrouwde oplossing als het gaat om het tijdelijk inhuren van gediplomeerde extra capaciteit. Of dit nu gaat over een projectbezetting voor het verwerken van aanpassingen uit de nieuwe pensioenwet tot een interim manager die uw organisatie meehelpt de doelen rondom ERM of IA te realiseren.   

Onze dienst

Novadia staat sinds 1999 voor “Persoonlijk in Flexibiliteit”. Het is dé full service dienstverlener in operations binnen de financiële dienstverlening gespecialiseerd in lijn-, projectmatige of tijdelijke ondersteuning binnen de pensioensector. Onze gediplomeerde pensioenspecialisten zijn inzetbaar binnen alle voorkomende operationele pensioenafdelingen en (wetgeving)projecten.

Vanuit ons zusterbedrijf Advinsure, dat zich ook sinds 1999 volledig richt op de financiële dienstverlening, verzorgen we de invulling van interim ondersteuning in de disciplines Actuariaat, Finance & Control, Risk & Compliance, Legal en Data & IT. Alle ingezette specialisten beschikken vanzelfsprekend over inhoudelijke vakkennis van pensioenen.

Contact

Wilt u meer weten over de dienstverlening van Novadia of Advinsure?

Novadia B.V.
Pythagoraslaan 101
3584 BB Utrecht

T: 06 – 53959218
E: jospreusting@novadia.nl
I:  www.novadia.nl

Advinsure B.V.
Pythagoraslaan 101
3584 BB Utrecht

T: 06-47901906
E: hansvanhoeckel@advinsure.nl
I:  www.advinsure.nl