Cybersecurity

Wat speelt er

Vrijwel dagelijks worden organisaties in Nederland het slachtoffer van cybercriminelen. Het hacken van een kantoornetwerk, een website of andere (web)applicaties zijn slechts enkele voorbeelden. Als uw bedrijf wordt aangevallen, kan de impact gigantisch zijn. Denk hierbij aan omzetverlies, maar ook de imagoschade is enorm.

Computest is dé specialist in preventie van cybercrime bij organisaties. Door testing, consulting en auditing helpen wij bedrijven hun digitale veiligheid te vergroten en te bewaken.

Een greep uit de vragen die wij dagelijks krijgen:

– Is de software die we ontwikkelen wel veilig?
– Hoe ver kan een hacker ons netwerk binnendringen?
– Zijn onze huidige securitymaatregelen voldoende om continu compliant te zijn?
– Hoe ontwikkel ik de security-expertise in ons bedrijf?
– Kan ik ook continu grip houden op security?

Actualiteit

Via ons account op LinkedIn delen wij wekelijks onze kennis middels:
– artikelen om onze volgers ingewikkelde termen in cybersecurity uit te leggen;
– blogs met tips & tricks van onze ethische hackers;
– klantcases om te vertellen hoe we bij bv. Knab, AFAS Software en Online Betaalplatform te werk zijn gegaan;
– whitepapers met handvatten om het cybersecurity-beleid van organisaties te verbeteren;
– kwetsbaarheden, gevonden door onze ethische hackers tijdens R&D-projecten, zoals de kwetsbaarheid in het infotainmentsysteem van Volkswagen.

 

Onze dienst 

Organisaties hebben vaak onvoldoende securitykennis in huis. Ook ontbreekt de focus om de benodigde preventieve maatregelen te treffen. Dit terwijl compliance-eisen en securityrisico’s juist toenemen. Daarnaast hebben bedrijven behoefte aan zekerheid en willen ze niet verrast worden door hoge kosten als er zich een security-incident voordoet. Op basis van deze inzichten hebben we een oplossing ontwikkeld: Computest Security Assurance.

Met onze dienst ‘Computest Security Assurance’ krijgen organisaties voor een vast bedrag per maand een volledig pakket preventieve securitymaatregelen -afgestemd op de organisatie- waarmee de risico’s van cyberaanvallen proactief worden geëlimineerd. Bedrijven zijn gegarandeerd van doorlopende aandacht en advies van een van onze security-experts en krijgen zonder onverwachte extra kosten, grip op compliance en cybersecurity.

Voorbeelden van preventieve securitymaatregelen:
Risk Assessment – Pentest – Onbeperkt contact met een ethische hacker – Dagelijkse securityscan op de IT-infrastructuur – Security Awareness sessie voor medewerkers – Technische securitytraining voor developers – etc.

Contact

Wilt u meer weten over de dienstverlening van Computest?
Uw contactpersoon is Bianca Buurman.

Computest
Signaalrood 25
2718 SH Zoetermeer 

T: 06 16519604 
E: bbuurman@computest.nl
I: www.computest.nl

Computest is compliant aan ISO27001, ISO9001 en NEN7510.