Bijdrage Rob Landkroon

Geachte lezer,

 

Corona is bijna achter ons (hopen we).  Lente is in aantocht.  Verlangen naar toekomstige vakanties. Voor de meesten van ons nog even thuiswerken. Overleggen met collega’s is goed te doen via beeldbellen.  Overleg met klanten wordt gevoelsmatig al lastiger.  Overleggen met prospects is een kriem.  Zeker als de groep wat groter wordt.  Ja, technisch is alles mogelijk maar laat mij toch maar bij de klant en of prospect aan tafel zitten.

 

Weer sociale gesprekken hebben, het praatje pot, mensen in de ogen kunnen kijken, lichaamshouding lezen, het kopje koffie, even onderweg zijn. Weg van je thuiskantoor. Ik hoor het veel om me heen.  Na iets meer dan een jaar thuis wordt de drang om weer “normaal” afspraken op locaties te plannen steeds groter.

 

Wilt u ook eens weer ( aan tafel) bijpraten over het outsourcen van uw excasso administratie.  Welke mogelijkheden zijn er, waar gaat het naar toe, is het iets voor ons, welke besparing levert het op?  Qua tijd in het jaar is het perfect om het daar eens over te hebben.  Genoeg tijd om te vergelijken, te beslissen en eventueel de stap te maken voor aanvang van 2022.

 

Nodig mij eens uit dan kan ik u bijpraten.

 

Met vriendelijke groet,

Rob Landkroon

Manager Uitkeringen & Pensioen Services

ADP Nederland

0627086369